Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

SASTOJAK

> vrati se

RUŽMARIN
Rosmarinus officinalis

RUŽMARIN

Autohton na području Mediterana, ružmarin je karakteristična biljka Grčke flore. Može ju se naći diljem svijeta te je vrijedna namirnica za pčele medarice.

  • Ružmarin ima antioksidacijska i tonirajuća svojstva.
  • Koristi se u proizvodima za njegu kose, s obzirom da učinkovito stimulira rast folikula kose te sprječava prijevremeno ispadanje kose.
  • Smatra ga se učinkovitim lijekom za kontrolu prhuti.
  • Pomaže u detoksikaciji te ga se može koristiti u tretiranju celulita, s obzirom da stimulira cirkulaciju i metabolizam.
  • Eterično ulje ružmarina zahvaljujući svom stimulativnom djelovanju pomaže u borbi protiv pospanosti i mentalnog umora.
  • Pruža brzo olakšanje kod tenzijskih glavobolja.

Informacije sadržane u ovom članku su isključivo informativne naravi te nam nije namjera davati zdravstvene savjete. Molimo posjetite liječnika za bilo koja pitanja o zdravlju.

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram