Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

SASTOJAK

> vrati se

RUŽA
Rosa damascena

RUŽA

Bugarska ruža, poznatija kao Damask ruža je hibrid. Smatra se da ova ruža potječe iz Irana (Perzijski zaljev). Od tuda se uzgoj ruža proširio na Arabiju, Mezopotamiju, Palestinu, Aziju, Grčku, Indiju i Sjevernu Afriku, a zahvaljujući osvajanjima Maura, stigla je čak do Španjolske.

Antički Grci i Rimljani vjerovali su da ruža simbolizira Afroditu, božicu ljubavi. Za cvijet se vjerovalo da je izrastao ili bio obojen krvlju umiruće Afroditine ljubavi, Adonisa. Prvo je uzgajana u Perzijskim vrtovima, a Inke su je koristile za kuhanje. Egipćani su je poštivali. Ruža posjeduje antičku ljepotu i simboliku. Ruža ima dugu povijest korištenja u narodnim lijekovima, a posebice u njezi kože. Moderna medicina prepoznala je njena brojna ljekovita svojstva.

  • Eterično ulje ruže upotrebljava se u proizvodima za njegu kože i parfemima.
  • Djeluje smirujuće, podiže raspoloženje te pomaže u ublažavanju depresije djelujući na uravnoteženje hormona i osjećaja.
  • Hidratizira i tonira i idealna je za suhu i zrelu kožu.

Informacije sadržane u ovom članku su isključivo informativne naravi te nam nije namjera davati zdravstvene savjete. Molimo posjetite liječnika za bilo koja pitanja o zdravlju.

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram