Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

SASTOJAK

> vrati se

RESVERATROL

Sastojci

Resveratrol je važan fitoestrogen poznat kao sastojak dugovječnosti. Pripada razredu polifenolnih spojeva poznatih pod nazivom stilbeni te je potentan polifenolni antioksidant. Neke vrste biljaka proizvode resveratrol i druge stilbene kao odgovor na stres, ozljede, gljivične infekcije i UV zračenje. Najbogatiji izvor resveratrola su: kožica crvenog grožđa, bobičasto voće, orašari te japanski čvorasti korov.  

  • Resveratrol stimulira proizvodnju sirtuina koji služe kao “čuvari“ stanica te ih se smatra proteinima mladosti, odgovornima za dugovječnost stanica.
  • Resveratrol iznimno utječe na smanjenje dubine površinskih linija i bora, kao i na njihov broj.
  • Pruža antioksidacijsku zaštitu.
  • Ima značajna protuupalna svojstva.

Informacije sadržane u ovom članku su isključivo informativne naravi te nam nije namjera davati zdravstvene savjete. Molimo posjetite liječnika za bilo koja pitanja o zdravlju.

Poizvodi koji sadrže ovaj sastojak

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram