Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

SASTOJAK

> vrati se

NARANČA
Citrus aurantium var. dulcis

NARANČA

Naranča je suptropska biljka iz porodice Rutaceae. Pradomovinom naranče smatraju se Indija i Kina, a u Europu dolazi u srednjem vijeku. Prve naranče bile su gorke, no tijekom vremena mijenjale su okus, aromu i veličinu ploda.

  • Bogata je voćnim kiselinama, šećerom i vitaminom C.
  • Ima blago keratolitičko djelovanje koje rezultira prirodnim sjajem.
  • Idealna je za masnu kožu i akne.
  • Hidratizira kožu.
  • Sprječava pucanje kapilara te pruža sjaj i vitalnost kosi.
  • Eterično ulje koristi se u aromaterapiji te pruža olakšanje kod anksioznosti, depresije te fizičke i psihičke napetosti.

Informacije sadržane u ovom članku su isključivo informativne naravi te nam nije namjera davati zdravstvene savjete. Molimo posjetite liječnika za bilo koja pitanja o zdravlju.

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram