Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

SASTOJAK

> vrati se

GROŽĐE
Vitis vinifera

GROŽĐE

Grožđe potječe iz Perzije, a na Mediteran su ga prenijeli Feničani. Tada se proširilo Grčkom i Egejskim otocima. Grožđe se uzgaja u toplim, umjerenim klimama diljem svijeta kao voće, a koristi se i za proizvodnju vina.

U antičkoj Grčkoj, vinova loza bila je simbol civilizacije. Antički Grci obožavali su Dioniza, boga vinove loze, vina i ekstatičnog ludila. U 15. stoljeću u Francuskoj su liječnici koristili ljepljivi i bistri biljni sok - “vinske suze“ za površinske rane te kao losion za oči. Krajem 18. stoljeća njemački i britanski higijeničari preporučali su grožđe kao jedini sastojak u detoksikacijskoj dijeti.

Hipokrat je grožđe koristio za liječenje ženskih bolesti te za psorijazu vjeđa. 

  • Grožđe sadržava puno polifenola, posebice resveratrola, kao i vitamina.
  • Ima snažno antioksidacijsko, protuupalno i antimikrobno djelovanje.
  • Nudi intenzivno učvršćujuće djelovanje te smanjuje broj i dubinu bora.
  • Nutritivni sadržaj grožđa blizu je krvnoj plazmi te su dijete bazirane na grožđu dobre za detoksikaciju.
  • Grožđe je hranjivo voće i blagi laksativ koji može pomoći tijelu u oporavku, osobito kod bolesti probavnog trakta i jetre.
  • Pomaže kod liječenja proširenih vena, hemoroida i krhkosti kapilara.

Informacije sadržane u ovom članku su isključivo informativne naravi te nam nije namjera davati zdravstvene savjete. Molimo posjetite liječnika za bilo koja pitanja o zdravlju.

Poizvodi koji sadrže ovaj sastojak

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram