Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

SASTOJAK

> vrati se

KAKAO MASLAC
Theobroma cacao

KAKAO MASLAC

Kakaovac je autohton u Južnoj Americi, u kišnim prašumama Amazone. Uzgajanje kakaovca prvo su započela majanska plemena  u središnjoj Americi, oko 1500 godina prije naše ere.

Kakao se smatrao hranom bogova. Stoljećima je obožavan te je priča o kakau duboko utisnuta u povijesti naroda Južne Amerike. Maje su dragocjena zrna kakaa koristila kao novčanu valutu, a čokolada se smatrala posebnim pićem koje se pilo iz zlatnih šalica.

  • Kakao maslac je bogat masnim kiselinama kompatibilnim s lipidima kože.
  • Ima umirujuće, ljekovito, hidratizirajuće i hranjivo djelovanje te pomaže u očuvanju elastičnosti kože.
  • Točka otapanja kakao maslaca gotovo je jednaka temperaturi kože, što ga čini idealnim za pripravljanje preparata za kožu.
  • Djeluje kao diuretik.
  • Koristi se za liječenje niskog krvnog tlaka s obzirom da proširuje krvne žile.

Informacije sadržane u ovom članku su isključivo informativne naravi te nam nije namjera davati zdravstvene savjete. Molimo posjetite liječnika za bilo koja pitanja o zdravlju.

Poizvodi koji sadrže ovaj sastojak

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram