Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

SASTOJAK

> vrati se

HIJALURONSKA KISELINA

Sastojci

Hijaluronska kiselina je prvi puta izolirana 1934. To je polisaharid koji prirodno postoji u koži, ligamentima, glavnim arterijama, tetivama, zaliscima i ostalim organima i tkivima kralježnice. Ona pomaže kolagenu i elastinu za formiranje hrskavice. Pogotovo koža sadrži veliku količinu hijaluronske kiseline, koja iznosi oko 50 % ukupne hijaluronske kiseline koja postoji u živom tijelu. U kožnom tkivu hijaluronska kiselina postoji između stanica kože i čuva mađustanični otvor za održavanje strukture kože te igra vrlo važnu ulogu u zadržavanju vlage u koži.

- Hijaluronska kiselina je vrlo važna za kontrolu hidratacije u tkivu, jer hidratizira i vlaži kožu iznutra, dopuštajući da sadrži svoju prirodnu razinu vlage i štiti od UV zračenja.
- S obzirom na činjenicu da se može izolirati u različitim molekularnim težinama i prodrijeti u različite slojeve epidermisa, ona nudi dugoročnu vlagu i mekoću kože.
- Hijaluronska kiselina utječe na fibroplaste na koži i utječe na proizvodnju kolagena kože i odgovoran je za svježinu i elastičnost kože čime se smanjuju fine linije i bore.
- Također pomaže u bržem liječenju rana, a može smanjiti pojavu starih i novih ožiljaka.
- Hijaluronska kiselina potiče održavanje svih funkcija stanica na optimalnu razinu.
- Također pomaže dostaviti hranjive tvari i otkloniti toksine iz stanica koje namaju dotok krvi, poput onih u hrskavici.

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram