Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

SASTOJAK

> vrati se

ČAJEVAC
Melaleuca alternifolia

ČAJEVAC

Autohton je u Australiji, može ga se naći na sjevernoj obali te na područjima oko Novog Južnog Walesa. Raste oko potoka i močvara te je često dominantna vrsta na područjima na kojima se pojavljuje.

Urođenici Australije koristili su terapeutsko ulje čajevca u širokom spektru primjena. Tijekom Drugog svjetskog rata korišten je za sprječavanje inficiranja rana.

  • Čajevac je tradicionalni Aboridžinski lijek upravo zbog svojih antivirusnih, antibakterijskih i antifungalnih svojstava.
  • Lišće se mrvi te se inhalira ili se koristi u infuzijama protiv kašlja, prehlade i infekcije kože.
  • Ulje ili krema čajevca može se koristiti za liječenje manjih posjekotina, opeklina, akni, uboda insekata, blagih gljivičnih upala noktiju i drugih kožnih problema.

Informacije sadržane u ovom članku su isključivo informativne naravi te nam nije namjera davati zdravstvene savjete. Molimo posjetite liječnika za bilo koja pitanja o zdravlju.

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram