Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

SASTOJAK

> vrati se

CITRUS - LIMETA
Citrus aurantifolia

CITRUS - LIMETA

Citrus je autohton u području jugoistočne Azije te najvjerojatnije potječe iz Indonezije ili Malezije. U Europi je bio nepoznat  prije križarskih ratove te se pretpostavlja da su ga do Sjeverne Afrike i Bliskog Istoka prenijeli Arapi, a nakon toga su ga križari donijeli iz Palestine na Mediteran. 

Bahamski ribari koji puno dana provode na ribaricama, uvijek imaju uz sebe vodu -  mješavinu soka citrusa i soli kako bi izbjegli skorbut. Na Karibima se sok citrusa koristi za bojanje kože.

  • Citrus ima antibakterijsko, antiseptičko te osvježavajuće djelovanje.
  • Pomaže u obnovi kože zahvaljujući voćnim kiselinama koje sadržava.
  • Djeluje hidratizirajuće i umirujuće.

Informacije sadržane u ovom članku su isključivo informativne naravi te nam nije namjera davati zdravstvene savjete. Molimo posjetite liječnika za bilo koja pitanja o zdravlju.

 

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram