Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

SASTOJAK

> vrati se

CRVENO VINO

CRVENO VINO

Crveno vino se obično pravi od fermentiranog soka crvenog grožđa. Najstariji poznati dokazi proizvodnje vina u Europi datiraju iz 4500. godine pr.Kr. u Grčkoj.

Platon je mudro rekao: “Ništa savršenije ili vrednije od vina nikada Bogovi nisu poklonili ljudima.“ Oni koji su u prilici uživati u raznim okusima koje nude vina, sada u crvenom vinu mogu tražiti i svojstva koja su blagotvorna za naše zdravlje.

Prema jednom od mitova, bog Dioniz otkrio je prvu vinovu lozu te je ljude uputio u kulturu spravljanja vina i vinogradarstvo.

Hipokrat je određena vina preporučivao kako bi se smanjila vrućica ili dezinficirala rana  te kao diuretik ili dodatak prehrani.

  • Crveno vino se smatra eliksirom mladosti.
  • Bogato je polifenolima i resveratrolom koji stimuliraju sintezu proteina SIRT-1 te produžuju dugovječnost stanica kože.
  • Odgađa proces starenja kože te se bori protiv bora.
  • Djeluje protiv slobodnih radikala, detoksicira, čisti i umiruje kožu.
  • Pruža snažno antioksidacijsko, antimikrobno i protuupalno djelovanje.
  • Istraživanja su pokazala da štiti od određenih tumora i bolesti srca zahvaljujući antioksidacijskim svojstvima polifenola.
  • Djeluje pozitivno na razine kolesterola i krvni tlak.
  • Smanjuje oksidacijski stres uzrokovan povećanim razinama glukoze nakon jela.

Informacije sadržane u ovom članku su isključivo informativne naravi te nam nije namjera davati zdravstvene savjete. Molimo posjetite liječnika za bilo koja pitanja o zdravlju.

Poizvodi koji sadrže ovaj sastojak

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram