Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

SASTOJAK

> vrati se

BOROVNICA
Vaccinium myrtillus

BOROVNICA

Borovnica je višegodišnja žbunasta biljka koja uspijeva u pješčanim područjima Sjeverne Amerike te u šumama i šumovitim livadama Europe. Voće je obično plavo-crne boje. Danas se uzgaja u mnogim zemljama s obzirom da ju se smatra super hranom.

Borovnice su još od antičkog vremena korištene u učinkovitom liječenju dijareje, problema sa cirkulacijom, upala sluznice nosne šupljine te ateroskleroze.

  • Brojne aktivne supstance izdvojene su iz lišća i bobica ove biljke uključujući vitamine, šećere, tanine i kiseline.
  • Antacijanini se smatraju najvažnijim farmakološki aktivnim supstancama.
  • Klinička istraživanja su pokazala beneficije korištenja borovnica u liječenju oftalmoloških poremećaja, kao što su glaukom, mrene i dijabetička retinopatija.
  • Ekstrakti borovnice pospješuju cirkulaciju.
  • Čajevi od lišća imaju dugu povijest kao narodni lijek za hipoglikemiju.
  • Ekstrakti djeluju i protuupalno.
  • Lišće i bobice tradicionalno se koriste zbog svojih svojstava zatezanja. Ekstrakti borovnice koriste se za liječenje kožnih poremećaja, protiv prhuti te za čišćenje kože.

Informacije sadržane u ovom članku su isključivo informativne naravi te nam nije namjera davati zdravstvene savjete. Molimo posjetite liječnika za bilo koja pitanja o zdravlju.

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram