Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

SET ZA MUŠKARCE GEL ZA TUŠIRANJE RF + HIDRATANTNA KREMA ZA LICE

290,00kn

SET ZA MUŠKARCE

(Hidratantna gel krema za njegu lica i Gel za tuširanje refreshing fig)

Želite li set za muškarce bez brige hoće li mu se svidjeti? APIVITA je spremna i ove zime na tu opciju! Set dizajniran za muškarce s hidratantnom gel kremom za njegu lica i Refreshing Fig gelom za tuširanje izmamit ćete osmijeh na njegovom licu.

Hidratantna gel-krema s cedrom i propolisom hidratizira i osvježava kožu, štiti je od preuranjenog starenja i regulira masnoću, a istovremeno tonira i pomlađuje. Uz gel-kremu u setu je i Refreshing Fig gel za tuširanje koji nježno čisti kožu i čuva njezinu prirodnu vlažnost, pruža antioksidativnu zaštitu, hidratizira i omekšava kožu. u sebi ima i organska eterična ulja lavande i geranija koji pružaju jedinstven osjećaj revitalizacije i pomažu protiv stresa.

Proizvodi iz iste kategorije

Pregledaj sve

Preporučujemo Vam ove proizvode

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram