Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

SET - KREMA ZA RUKE MED + LIP BALM MED

89,99kn

SETOVI ZA NJEGU RUKU I USANA

(Krema za ruke hijaluron & med 50ml i Balzam za usne med)

Sa zimskim vremenom dolazi i najradosnije vrijeme u godini – blagdani kojima se vesele i mali i veliki! Sve više vremena provodite u šetnjama gradom ili adventskim putovanjima kako bi što više doživjeli božićni duh te stvorili brojne ovogodišnje uspomene. No, hladnoća i snijeg donose i posljedice za vašu kožu, a APIVITA kozmetika je tu kako bi vi bezbrižno uživali u zimskim radostima dok ona vjerno čuva i štiti vašu kožu!

APIVITA je mislila na njegu ruku i usana na koju često zaboravimo, a s APIVITA balzamom za usne od meda njegujete i štitite vaše usnice. Maslinovo ulje, pčelinji vosak, kakao maslac, shea maslac, ricinusovo ulje i esteri jojobe hidratiziraju i omekšavaju usne, a organsko eterično ulje geranija pruža dodatni hidratacijski i revitalizirajući efekt.

Hidratantna krema za ruke s hijaluronskom kiselinom i medom idealna je za svakodnevnu uporabu za muškarce i žene. Ova dva proizvoda – savršena kombinacija!

Proizvodi iz iste kategorije

Pregledaj sve

Preporučujemo Vam ove proizvode

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram