Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

SET - PURE JASMIN TE GEL ZA TUŠIRANJE + MLJEKO ZA TIJELO + HIDRATANTNI ŠAMPON

299,99kn

BLOOM WITH GRACE

(Pure Jasmin gel za tuširanje 300 ml, Pure Jasmin mlijeko za tijelo 200 ml, Hidratanti šampon za kosu 250 ml)

Ne znate što pokloniti prijateljici za Božić? Dar s kojim nikako ne možete pogriješiti je upravo APIVITA božićni set za njegu tijela i kose, Pure Jasmin gel za tuširanje i mlijeko za tijelo te šamponza kosu)

Pure Jasmin linija koja daje osjećaj euforije i blagostanja nježno čisti kožu, učinkovito hidratizira, daje antioksidacijsku zaštitu i holistički pomlađuje zahvaljujući čistim organskim eteričnim uljima jasmina, nerolija i pačulija koji pruža osjećaj euforije i blagostanja.

Njega kose uz APIVITA šampone pruža cjelovito rješenje za svaki problem kose i vlasišta. 100% proizvoda ne sadrži silikone i imaju od 83% do 100% prirodnih sastojaka. 8 kliničkih ispitivanja provedenih na gotovim proizvodima potvrđuju učinkovitost proizvoda kod gubitka kose, prhuti, izlučivanja sebuma i osjetljivog vlasišta.

Proizvodi iz iste kategorije

Pregledaj sve

Preporučujemo Vam ove proizvode

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram