Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

SET - TONIC TONIC MOUNTAIN TE GEL ZA TUŠIRANJE + MLJEKO ZA TIJELO + GANTLE DAILY ŠAMPON

299,99kn

SUPERTONIC BATH

(Tonic Mountain tea gel za tuširanje 300 ml, Tonic Mountain tea mlijeko za tijelo 200 ml, Gentle Daily šampon za kosu za svakodnevno pranje 250 ml)

Ne znate što pokloniti za blagdane prijateljima? Dar s kojim nikako ne možete pogriješiti je upravo APIVITA božićni set, Tonic Mountain Tea gel i mlijeko za tuširanje te Gentle Daily šampon za kosu.

Tonic Mountain Tea je unisex linija koja nježno čisti kožu i čuva njezinu prirodnu vlažnost, hidratizira i omekšava kožu te pruža prirodnu antioksidativnu zaštitu. Osim što njeguje i štiti kožu, organska eterična ulja bergamota i eukaliptusa poboljšavaju raspoloženje i pružaju optimizam i energiju.

Njega kose uz APIVITA šampone pruža cjelovito rješenje za svaki problem kose i vlasišta. 100% proizvoda ne sadrži silikone i imaju od 83% do 100% prirodnih sastojaka. 8 kliničkih ispitivanja provedenih na gotovim proizvodima potvrđuju učinkovitost proizvoda kod gubitka kose, prhuti, izlučivanja sebuma i osjetljivog vlasišta. 

Proizvodi iz iste kategorije

Pregledaj sve

Preporučujemo Vam ove proizvode

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram