Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

SET QUEEEN BEE BOGATA KREMA ZA LICE + KREMA ZA OČI

826,88kn

QUEEN BEE

(Queen Bee krema za lice bogate teksture / Rich Texture Cream 50ml & Queen Bee Eye Cream 15ml)

Queen Bee, APIVITA linija namijenjena glorifikaciji žene i njenoj prirodnoj ljepoti, nezaobilazan je božićni set koji možete pokloniti sebi ili razveseliti nekoga s darom!

Queen Bee s matičnom mliječi u liposomima je holistička linija anti-age proizvoda koja ispravlja sve vidljive znakove starenja: smanjuje bore, daje blistavost koži, ujednačuje ton kože, daje hidrataciju, učvršćuje i zateže kožu.

Proizvodi iz iste kategorije

Pregledaj sve

Preporučujemo Vam ove proizvode

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram