Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

SET WINE ELIXIR BOGATA KREMA ZA LICE + KREMA ZA OČI

449,99kn

BEE YOUNG

(Wine Elixir krema za lice bogate teksture / RICH Texture Cream 50ml & Wine Elixir krema za područje oko očiju / Eye Cream 15ml)

Želite se opet osjećati i izgledati mlađe? Ili znate nekoga tko to priželjkuje? APIVITA se pobrinula kako bi uslišila i te želje ovog Božića sa setom Bee Young koji sadržava Wine Elixir kremu za lice bogate teksture i Wine Elixir kremu za područje oko očiju.

APIVITA linijom Wine Elixir smanjite bore, učvrstite lice i podignite konture lica. U bogatim polifenolima lišća Santorini vinove loze, APIVITA je otkrila elixir mladosti, rađajući moćan ekstrakt protiv starenja. U sebi ima i 4 eterična ulja, ulje kadulje, nerolija, pačulija i ruže koji čine njegovu teksturu još divnijom!

Wine Elixir potiče obnove stanica, hidrira kožu i povećava teksturu kože. Također dolazi i u atraktivnoj recikliranoj ambalaži crvene boje, baš poput savršenih crvenih božićnih ukrasa.

Proizvodi iz iste kategorije

Pregledaj sve

Preporučujemo Vam ove proizvode

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram