Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

SET BEE RADIANT LAGANA KREMA ZA LICE + KREMA ZA OČI

449,99kn

MERRY & BRIGHT

(Bee Radiant lagana krema za lice / light cream 50ml  & Bee Radiant krema za područje oko očiju /eye cream 15ml)

APIVITA je pripremila iluminirajući božićni set, Merry & Bright, koji se sastoji od Bee Radiant lagane kreme za lice i Bee Radiant kreme za područje oko očiju koje licu daje blistavost i imaju anti-age učinak.

Bee Radiant linija s matičnim stanicama naranče poboljšava teksturu, povećava sjaj i elastičnost kože te smanjuje bore. Šafran u ovoj liniji poboljšava čvrstoću i elastičnost kože, teksturu i sjaj, a daju koži trenutnu i dubinsku hidrataciju. Osim toga Bee Radiant daje snažnu antioksidativnu zaštitu, povećava vitalnost stanica i štiti kožu od prijevremenog starenja s patentiranim ekstraktom propolisa, vitamina C i E te infuzijom divlje ruže umjesto vode.  

Kako u prosincu možemo uživati i brojnim mirisima koji nas vraćaju u djetinjstvo, tako i Bee Radiant širi svoj miris jer u sebi ima 100% čista organska ulja bergamota, zelene mandarine, ruže i grejpa, koji ujedno daju sjaj koži, pomlađuju je te povećavaju raspoloženje.

Proizvodi iz iste kategorije

Pregledaj sve

Preporučujemo Vam ove proizvode

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram