Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Needles No More krema za oblikovanje područja vrata

899,00kn

Luksuzna krema za vrat koja smanjuje vidljivost podbratka te daje vašem vratu više definiraniji, oblikovaniji i hidratiziraniji izgled koji se vidi odmah, ali i tijekom vremena.

 

  1. Slim-Sculpt Complex radi tako da „debele stanice stavi na dijetu“ smanjujući volumen podbratka kako bi izgledao manje debljim i čvršći.
  2. Pea Extract čini kožu elastičnijom, vlažnijom i čvršćom te pomaže da izgleda utegnutija na površini.
  3. Hydra-Firm Complex, kombinacija hijaluronske kiseline i pantenola daje vlažnost, hidratizaciju i sprječava gubitak vlage iz kože.
  4. Gua Sha Rose Quartz Tool i tehnike omogućavaju zategnutiji i oblikovaniji izgled – za optimalne rezultate u kratkom vremenu i tijekom vremena.

Korištenje: ujutro i navečer. U pokretima prema gore nanijeti kremu na područje vrata, na čistu kožu, od ključne kosti prema čeljusti te masirati kožu s Gua Sha Rose Quartz Tool. Koristeći zaobljeni dio, povucite rukom prema gore, masirajući čeljust. Na područja koja niste dosegnuli zaobljenim djelom, umasirajte rukom.

 

Sigurnost:

Dermatološki testirano

Hipoalergeno

 

Ako želite hidratizirati lice, dati mu volumen i popuniti te izravnati lice od bora, koristite hijaluronsku kremu za lice.

 

Za instantno čvršće i ujednačenije područje oko očiju isprobajte iz linije Needles No More, No More Baggage proizvod kako bi dobili svježiji izgled.

Preporučujemo Vam ove proizvode

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram