Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Apivita Suncare krema za osjetljivu kožu + gratis travel size gel-krema nakon sunčanja (100ml)

199,99kn

Suncare krema za osjetljivu kožu

APIVITA Krema za osjetljivu kožu lica sa zaštitnim faktorom SPF50 pruža najmoćniju njegu osjetljivoj koži. Izuzetna formula bez mirisa obogaćena je s optimalnom koncentracijom filtera te pruža ublažavajuće djelovanje  kompleksom kamilice. Bogati udjel prirodnih sastojaka u APIVITA Kremi za osjetljivu kožu pruža snažnu zaštitu od foto-starenja te  dubinski hidratizira kožu. Formula je dodatno pojačana inovativnim 3D PRO-ALGAE kompleksom, patentiranom infuzijom 3 vrste grčkog planinskog čaja, hijaluronskom kiselinom i pantenolom koji rade u službi dubinske hidratizacije i antioksidativne zaštite koja je neophodna osjetljivoj koži lica. 

Suncare gel-kremanakon sunčanja

96% prirodni sastojci

Hidratantna i hladna gel krema za lice i tijelo s patentiranim propolisom u borbi protiv fotostarenja. Idealno za korrištenje nakon svakog izlaganja suncu, kao i zamjena za mlijeko za tijelo kroz svaki dan tokom ljetnih mjeseci i praznika.

  • Lavanda bogata sterolima i vitaminom E,  provitaminom B5 i organskom aloe pomaže koži u borbi protiv štetnog zračenja i iritacija, dok u isto vrijeme pružaju hidrataciju i umiruju
  • Organsko bademovo ulje i ekstrakt smokve dubinski hidratiziraju i obnavljaju izgubljenu vlažnost
  • Ekstrakt krastavca daje koži jedistven osječaj hlađenja i ostavlja je mekanom
  • Infuzija zelenog čaja pruža antioksidativnu zaštitu
  • Patentirani ekstrakt propolisa – Inovacija Apivite – s visokom koncentracijom polifenola i flavonoida i u kombinaciji s infuzijom zelenog čaja pružaju  dosljednu poboljšanu antioksidativnu zaštitu od fotostarenja i slobodnih radikala, dok podržava formulaciju kolagena i elastina
  • Lagana, hladna tekstura omogućuje brzo upijanje i ugodan ljetni miris

HIPOALERGENO

Proizvodi iz iste kategorije

Pregledaj sve

Preporučujemo Vam ove proizvode

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram