Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Suncare3 krema za osjetljivu kožu lica SPF50 50ml

159,98kn

APIVITA Krema za osjetljivu kožu lica sa zaštitnim faktorom SPF50 pruža najmoćniju njegu osjetljivoj koži. Izuzetna formula bez mirisa obogaćena je s optimalnom koncentracijom filtera te pruža ublažavajuće djelovanje  kompleksom kamilice. Bogati udjel prirodnih sastojaka u APIVITA Kremi za osjetljivu kožu pruža snažnu zaštitu od foto-starenja te  dubinski hidratizira kožu. Formula je dodatno pojačana inovativnim 3D PRO-ALGAE kompleksom, patentiranom infuzijom 3 vrste grčkog planinskog čaja, hijaluronskom kiselinom i pantenolom koji rade u službi dubinske hidratizacije i antioksidativne zaštite koja je neophodna osjetljivoj koži lica. 

Proizvodi iz iste kategorije

Pregledaj sve

Preporučujemo Vam ove proizvode

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram