Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Krema za lice s hijaluronskom kiselinom

591,50kn

Krema za lice s hijaluronskom kiselinom koži vraća volumen te ciljano djeluje na područja lica na kojima se naziru znakovi gubitka elastičnosti i kolagena. Proizvod koži lica pruža voluminozan izgled, podiže konture lica, reducira bore te dubinski hidrira kožu.  Proces starenja najviše se očituje u pojavnosti bora, opuštanju kontura i gubitka volumena lica. Znanost je dokazala kako je hijaluronska kiselina najučinkovitija molekula u borbi protiv znakova starosti te je zaslužna za privlačenje i zadržavanje vode unutar same kože. Multi-hidratizirajući HA4 kompleks pruža trenutačni učinak te dubinski djeluje na slojeve kože kako bi potaknuo hidrataciju, ojačao kožnu barijeru te privukao i zadržao vodu unutar kože.  5 peptidni spojevi djeluju sinergijski kako bi koži pružili čvršći, puniji i mladalački izgled.   Osvježavajuća gel-krema revitalizira i pomlađuje ten te kožu lica čini mekanom, elastičnom i mladalačkom.

       Zašto volimo proizvod:

  • Krema zadržava vlagu kako bi revitalizirala kožu te zadržala visoku razinu hidratacije u vremenskom razdoblju do 72 sata.
  • Vizualno povećava volumen kože lica, podiže konture te pruža mladenački izgled.
  • Trenutačno reducira pojavnost finih linija i bora.
  • Potiče prirodan proces stvaranja hijaluronske kiseline u koži.
  • Krema kožu lica ostavlja mekanom i podatnom te je pretvara u savršeno platno za nanošenje šminke.

Proizvod nanesite ujutro i uvečer na prethodno očišćenu kožu lica. Kremu nanesite na lice laganim uzlaznim pokretima dok koža u potpunosti ne apsorbira proizvod.  Kremu nanesite nakon odgovarajućeg seruma. 

  • UČVRŠĆUJUĆI PEPTID:  Zaglađuje bore, učvršćuje kožu i podiže konture lica.
  • CRNI TURMALIN: Energizirajući minerali potiču vitalnost kože te joj pružaju blistav izgled.
  • ČISTAČI KOŽE: Antioksidantna molekula s više funkcija dubinski čisti kožu te je štiti od procesa starenja uzrokovanog štetnim utjecajima iz okoliša.

Preporučujemo Vam ove proizvode

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram