Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

dr.brandt Pores no more vacuum cleaner 30 g

398,90kn

Pore postoje s razlogom, a to je ispuštanje sebuma koji je neophodan za hidrataciju kože. Ipak, previše sebuma može u potpunosti začepiti i povećati pojavu i izgled pora. U tom slučaju, standardni čistači nisu dovoljno snažni kako bi u potpunosti očistili svu nakupljenu prljavštinu i masnoću. Pores no more vacuum cleaner neprijatelj je broj 1 začepljenim porama. Naime, formulacija ovog moćnog tretmana učinkovito uklanjanja mitesere i višak masnoća bez osjećaja boli. Moćna formula sačinjena od salicilne i glikolne kiseline čisti mitesere, dok Eijitsu ruža smanjuje i sužava pore do točke nestajanja.

Zašto volimo proizvod:

Pores no more vacuum cleaner pruža trenutan učinak koji je odmah vidljiv. Formulacija sačinjena od biljnih ekstrakata i salicilne te glikolne kiseline i vitamina A - kožu lica čini zdravijom i blistavijom, a trenutno ćete osjetiti olakšanje od nakupina nečistoća.

  • Nanesite tanki sloj proizvoda na problematična područja pri tom izbjegavajući područje oko očiju.
  • Ostavite proizvod na licu 5-10 minuta dok se u potpunosti ne osuši i poprimi plavu boju. 
  • Isperite toplom vodom.
  • Tretman koristite dva do tri puta tjedno kako bi dobili savršene rezultate.

voda, silicij - dioksid, butilen glikol, benzilni alkohol, manitol, alkoholni denat, ksantan guma, celuloza, lavandino ulje, glikolina kiselina, menton glicerin acetal, enantia chlorantha, natrij, hidroksid, dinatrij edta, glicerin, salicilna kiselina, maslinska kiselina, kopolimer akrilat,  kristalni triglicerid, tokoferil acetat, hidroksipropil metilceluloza, ekstrakt irisa, natrij benzoat, kalcijev sorbat, ružino ulje, ci 77007 (ultramarines), ci 77891 (titanij dioksid), ci 77120 (bari sulfat)

Preporučujemo Vam ove proizvode

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram