Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

dr.brandt Bright Biotic serum 50ml

499,90kn

'Van s lošim, unutra s dobrim!' - upravo se tim riječima može opisati ono što predstavlja serum za kožu lica Bright Biotic. Formula seruma Bright Biotica zaslužna je za  reduciranje hiperpigmentacije i uklanjanja tamnih mrlja na koži lica zahvaljujući enzimima iz voća papaje i ananasa koji nježno uklanjaju gornji sloj kože. Vitamin B3 i lipidi minimiziraju crvenilo na koži lica te joj pružaju blistav sjaj.  Ovaj je inovativan skincare proizvod Inspiriran  probiotskim dodatkom koji osim crijevne flore, obnavlja i kožu lica! Ovaj ekskluzivni kompleks regulira prirodnu površinsku floru kože, vraćajući joj balans te joj pruža učinak posvjetljivanja. Bright Biotic u sebi sadrži  lactococcus fermentirani lizat koji jača površinski sloj kože te probiotik u prahu dobiven iz jogurta koji je zaslužan za zdravlje PH kože. Rezultat? Svjetlija, ravnomjernija i uravnotežena koža. Budućnost uistinu izgleda sjajno!

 Prednosti:

 1. Reducira te uklanja tamne mrlje na koži lica te posvjetljuje ten

2. Pomaže uravnotežiti prirodnu floru kože i pH kako bi se ojačao površinski sloj kože

3. Pomaže u borbi protiv štetnih učinaka slobodnih radikala te štiti kožu od oksidacijskog stresa i vanjskih čimbenika

'Tamne mrlje nastale zbog hormonalnih promjena, osjetljivosti na sunce ili opće neuravnoteženosti kože mogu biti značajan izvor stresa koji utječe na kvalitetu našeg života. Svatko tko je već isprobao proizvode za posvjetljivanje kože itekako dobro zna kako njihov intenzivan učinak može dodatno iziritirati kožu te pogoršati hiperpigmentaciju. Bright Biotic serum je svojevrsno Ying - Yang rješenje za neravnomjerni tonalitet kože. Svojim savršeno odmjerenim balansom posvjetljivača i probiotskog učinka može u potpunosti resetirati, revitalizirati i povratiti mikrobiome kože te očvrsnuti njezin površinski sloj.' 

Dr. Shasa Hu

  1. Nanesite Bright Biotic serum na očišćenu kožu i dopustite joj da potpuno apsorbira proizvod
  2. Nakon seruma, na lice nanesite hidratantnu kremu kao i proizvod s odgovarajućom UV zaštitom
  3. Izbjegavajte izlaganje kože suncu

Preporučujemo Vam ove proizvode

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram