Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Apivita set za muškarce za njegu lica i tijela

279,45kn

ŠAMPON I GEL ZA TUŠIRANJE KARDAMOM I PROPOLIS 

88% prirodnih sastojaka

Praktičan gel za tuširanje i šampon za kosu koji nježno čisto kako kosu tako i tijelo bez iritiranja kože ili tjemena, istovremeno pružajući antiseptičko djelovanje i revitalizaciju.

 • Sadrži blage agense za čišćenje i prirodnu sapuniku koji ne uzrokuju iritaciju i dehidraciju.
 • Kombinacija prirodnih sastojaka – kao što su kardamom, ginseng i ulje jajobe – pruža antiseptičko i protuupalno svojstvo, te istovremeno hidratizira kožu i činu ju mekom.
 • Propolis i sladić pružaju antiseptičko djelovanje i reguliraju masnoću dok, u kombinaciji s ekstraktom masline i bademovim uljem, ju štite od preuranjenog starenja uzrokovano slobodnim radikalima i zagađivačima okoliša (smog, dim cigarete, teški metali, itd.).
 • Eterična ulja organskog kardamoma, muškatne kadulje, limuna i cedra pomlađuju kožu i poboljšavaju raspoloženje tako što eliminiraju stres i povećavaju razinu koncentracije.
 • Voda iz organske infuzije kardamoma pruža antioksidacijska i antiseptička svojstva.
 • Idealno za korištenje u teretani ili tijekom godišnjeg odmora kao i za svakodnevnu upotrebu.

 

HIDRATANTNA GEL-KREMA ZA MUŠKARCE CEDAR I PROPOLIS 

92% prirodnih sastojaka

Gel-krema koja hidratizira i osvježava kožu, štiti ju od preuranjenog starenja i regulira masnoću, istovremeno tonira i pomlađuje.

 • Kombinacija organskih sastojaka – kao što su kardamom, gospina trava, aloe i kamilica - smiruje, pruža instant osjećaj olakšanja i jedinstven osjećaj svježine.
 • Propolis omogućuje antiseptičko djelovanje i regulira masnoću dok, u kombinaciji s ekstraktom masline i bademovim uljem, ju štiti od preuranjenog starenja uzrokovanog slobodnim radikalima i zagađivačima okoliša (smog, dim cigarete, teški metali, itd.)
 • Breza i organski ekstrakt bukve povećavaju razinu hidratizacije, budući da koži omogućavaju instant i dugotrajnu hidratizaciju.
 • Gospina trava njeguje kožu i sprječava iritaciju.
 • Eterična ulja organskog kardamoma, muškatne kadulje, limuna i cedra pomlađuju kožu i poboljšavaju raspoloženje tako što eliminiraju stres i povećavaju razinu koncentracije.
 • Voda iz organske infuzije kardamoma pruža antioksidacijska i antiseptička svojstva.
 • Bezmasna formula koja regulira masnoću, idealno za svakodnevnu upotrebu.

ŠAMPON I GEL ZA TUŠIRANJE KARDAMOM I PROPOLIS 

Nanesite na vlažnu kožu i kosu nježno masirajući. Zatim dobro isperite.

HIDRATANTNA GEL-KREMA ZA MUŠKARCE CEDAR I PROPOLIS 

Nanesite na čisto lice i vrat po danu ili noći, izbjegavajući područje oko očiju. Prikladno za korištenje nakon brijanja.

Preporučujemo Vam ove proizvode

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram