Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

KISS MY HAND HYPERICUM

94,90kn

Krema za suhe i oštećene ruku s gospinom travom i pčelinjim voskom 50ml

98% prirodnih sastojaka

Krema bogate teksture regenerira oštećenu kožu, duboko je hidratizira, liječi oštećenja te poboljšava teksturu kože dok je istovremeno štiti od slobodnih radikala.

  • Regenerira suhe ruke te liječi oštećenja zahvaljujući organskom ekstraktu gospine trave te organskom pčelinjem vosku koji ojačavaju barijeru kože. 
  • Zbog svojih blagotvornih sastojaka, formula kreme odmah pruža osjećaj olakšanja i smanjuje nelagodu zahvaljujući ekstraktu lavande, shea maslac vitaminu E i A.
  • Pruža antioksidansnu zaštitu zahvaljujući patentiranoj infuziji sačinjene od kombinacije 3 vrste planinskog čaja i propolisu
  • Vraća izgubljenu hidratizaciju, koža ruka postaje mekana i podatna zahvaljujući grčkom organskom maslinovom ulju, glicerinu i pantenolu.
  • Idealna je za ruke koje su izložene hladnoći, fizičkom radu ili učestalom korištenju deterdženata.

Ekskluzivna inovacija: Apivita je zamijenila vodu s biljnom infuzijom  grčkog planinskog čaja s jakim antioksidansnim svojstvima

DERMATOLOŠKI TESTIRANO

Lip Care s kakao maslacem SPF20 4,4g

90% prirodnih sastojaka 

Intenzivna hidratacija – Zaštita od sunca - Idealno za sport

Izrazito hidratantna njega za usne s SPF-om, idealna za korištenje nakon sunčanja, kao i tijekom ljetnih i zimskih sportova.

  • Kakao maslac dubinski hidratizira i održava elastičnost usana jer se brzo apsorbira, bez ostavljanja masnog sloja na usnama.
  • Bisabolol smiruje usne
  • Maslinovo ulje, pčelinji vosak, kakao maslac, shea maslac, ricinusovo ulje i esteri jojobe hidratiziraju i omekšavaju usne.
  • SPF 20 štiti od UV sunčevog zračenja
  • Organsko eterično ulje geranija pruža dodatni hidratizirajući i revitalizirajući učinak

PRIKLADNO ZA HOMEOPATIJU

Proizvodi iz iste kategorije

Pregledaj sve

Preporučujemo Vam ove proizvode

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram