Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Ulje protiv prhuti s celerom i propolisom 50ml

169,90kn

100% prirodnih sastojaka

Namjenjeno za:

  • Suho vlasište,  
  • Prhut

Smanjuje prhut  ̶  Ublažava  ̶  Smiruje

Prirodno se vlasište ljušti svakih 20-30 dana. Međutim, različiti čimbenici poput hormonske neravnoteže, stresa, onečišćenja zraka, mehaničkih ili kemijskih učinaka i neodgovarajućeg šampona, narušavaju floru vlasišta i pomažu mikroorganizmu Malassezia furfur da se razvije, a on uzrokuje upalu i intenzivnu eksfolijaciju. Glavni drastični sastojak linije, prirodni ekstrakt sjemena celera, sa svojim klinički dokazanim djelovanjem, sprječava razvoj gljivice Malassezia furfur te smanjuje prhut već u prvim tjednima.

  • Uživajte u blagotvornim svojstvima prirodnog ulja koje smanjuje pojavu prhuti
  • Sprječava njihovo ponovno pojavljivanje.
  • Odmah ublažava i sprječava svrbež.
  • Sprječava razvoj mikroorganizama koji uzrokuju isušivanje kože i masnu prhut.

DERMATOLOŠKI TESTIRANO

Rezultati kliničkih istraživanja*

Što se tiče ovog specifičnog proizvoda:

93% se slaže da smanjuje svrbež i količinu prhuti

93% ispitanika iz grupe sa suhom prhuti slažu se da je ulje učinkovito protiv suhe prhuti i da smanjuje njezinu pojavnost

73% ispitanika iz grupe s masnom prhuti slaže se da je ulje učinkovito protiv masne prhuti i da smanjuje njezinu pojavnost

100% bi preporučilo proizvod

 

*30 volontera, 35-68 godina, muški i ženski

15 volontera sa suhom prhuti

15 volontera s masnom prhuti

Proizvod je testiran 3 puta tjedno tijekom 4 tjedna u kombinaciji s odgovarajućim APIVITA šamponom te nakon 2 tjedna korištenja blagog šampona koji nije namijenjen za uklanjanje prhuti.  

Koristite ga 3 puta tjedno, prije šamponiranja, nanesite na korijen vlasišta ali prethodno kosu razdijelite u 3-5 pramenova, ovisno o gustoći kose. Masirajte nježno u kružnim pokretima, ostavite ga najmanje 15 minuta, a zatim kosu operite šamponom.

ΑPIVITA savjet

Prirodno se vlasište ljušti svakih 20-30 dana. Međutim, različiti čimbenici poput hormonske neravnoteže, stresa, onečišćenja zraka, mehaničkih ili kemijskih učinaka i neodgovarajućeg šampona, narušavaju floru vlasišta i pomažu mikroorganizmu Malassezia furfur da se razvije, a on uzrokuje upalu i intenzivnu eksfolijaciju. Glavni drastični sastojak linije, prirodni ekstrakt sjemena celera, sa svojim klinički dokazanim djelovanjem, sprječava razvoj gljivice Malassezia furfur te smanjuje prhut već u prvim tjednima. Pobrinite se da koristite APIVITA šampon protiv prhuti. Djeluje učinkovito, čisti i smiruje svrbež i iritacije vlasišta.

Ulje protiv prhuti s celerom, propolisom i 4 eterična ulja ima bogatu formulu koja sadrži 100% prirodnih sastojaka.

SADRŽAVA NE SADRŽAVA
Celer
Antimikrobni ekstrakt propolisa
Biljna ulja grčkih maslina*, jojobe* i zobi
Esencijalna ulja čajevca*, cedra*, ružmarina*, lavande*
Vitamin E


Parabene
Silikone
Mineralno ulje
Alkohol
Propilen glikol
Etanolamine
Fenoksietanol
Ftalate
PCM, NM

*certificirani organski uzgoj

INOVACIJA

Organski ekstrakt propolisa

Novi ekstrakt organskog propolisa s dokazanom antimikrobnom aktivnošću protiv patogenih mikroorganizama koji uzrokuju bolesti kose i kože.

CELERY/APIUM GRAVEOLENS

Prirodni ekstrakt iz sjemena celera. Titrirano u 500 ppm Senkyunolide A, aktivna molekula koja posjeduje izvanredna svojstva vraćanja ravnoteže masnog ili suhog vlasišta s peruti, jer značajno usporava metabolizam Malassezia furfur gljivice.

 

 

Proizvodi iz iste kategorije

Pregledaj sve

Preporučujemo Vam ove proizvode

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram