Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Needles no more™ 3-D Lip Plump Fix 2x2,5g

370,00kn

3-D Lip Plump fix vidljivo popunjava i hidratizira usne, redovitim korištenjem postižu se glatke i hranjive usne, te puniji izgled usana. Savršena je podloga za ruž ili sjajilo.

Popunjava usne danju; hrani i obnavlja usne noću.

 

  • HIJALURONSKA PUNJENJA – djeluju kao mini rezervoari vode koji vraćaju hidrataciju i pružaju učinak popunjenosti
  • Obnova peptida, pojačivača masnoća pomaže stimulirati kolagen i hijaluronsku kiselinu u cilju poboljšanja  kontura usana.
  • Biomimetsli regenerator tkiva i biljna molekula pomaže unaprijediti regeneraciju tkiva u cilju poboljšanja debljine kože i glatkih linija
  • Lipidni kompleks, shea maslac, moringa i ulja: kokos, macadamia, sjeme grožđa, maslinovo ulje, jojoba, suncokretovo ulje pomažu dubinski hidratizirati i nahraniti usne dok noću potiće obnovu

Usne su vidljivo punije i hidratizirane, poboljšana definicija, linije usana su zaglađenije za savršeno pune usne. Odličan je kao podloga za ruž.

Jednostavno korištenje – zaokrenite iz položaja zaključano do pozicije ujutro ili većer.  Nakon korištenja vratite natrag u položaj zaključano. Ujutro: nanesite direktno na usne  za punije usne. Očekujte osjećaj trnaca. Navećer: nanesite na područje oko usana i na usne.

Preporučujemo Vam ove proizvode

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram