Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

3D primer za volumen i njegu usana 2x5g

370,00kn

3D primer za volumen i njegu usana je podloga koja usnama pruža voluminozan izgled, vidljivo poboljšava njihovu definiciju te prolongira nosivost ruža za usne. Hranjivi regenerator za usne zaglađuje teksturu usnica te ih dubinski hidratizira. Formula obogaćena hijaluronskim kuglicama, peptidima i sastojcima koji pojačavaju učinak proizvoda zaslužna je za puniji i definiran izgled usana. Hranjivi regenerator za usne obogaćen je prirodnim maslacima i uljima koji usnama pružaju mekan, zaglađen i puniji izgled. 3D primer za volumen i njegu usana danju služi kao baza koja prolongira nosivost ruža, dok noću njeguje i regenerira usne. Tijekom vremena, proizvod vidljivo poboljšava definiciju usana te zaglađuje teksturu usnica. Zahvaljujući ovom revolucionarnom proizvodu, možete dobiti učinak dermatološkog tretmana u udobnosti vlastitog doma.

Zašto volimo proizvod:

Svaka žena je u potrazi za savršenim proizvodom koji će trenutačno istaknuti i popuniti njihove usne! 3D primer za volumen i njegu usana je primer koji ima višestruki učinak na izgled usnica te ih čini punijima, vidljivo ističe njihove konture, zaglađuje teksturu usnica i prolongira nosivost ruža.

  • Proizvod nanesite direktno na usne te ga koristite ujutro i navečer.
  • Plumping Primer – Proizvod nanesite ujutro izravno na usne za puniju i bolje definiranu konturu usana. Očekujte lagane trnce. Pustite da se proizvod apsorbira prije nanošenja ruža za usne.
  • Njegujući regenerator za usne – Proizvod nanesite navečer izravno na usne i područje oko usana za hidratizirane i glatke usne.
  • Hijaluronske kuglice  - ispunjene hijaluronskom kiselinom
  • Obnavljajući peptidi + dvostruki rezervoari koji potiču regeneraciju masnoća 
  • Biometrički samoaktivirajući regenerator - molekule dobivene iz biljaka
  • Lipidni kompleks za oporavak - shea i moringa maslac
  • Mješavina kokosovog oraha, makadamije, sjemenki grožđa, masline + ulja jojobe i suncokreta

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram