Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Dr.brandt MAGNETNA MASKA 90g

699,90kn

Kombinirajući ljekovitost drevne prošlosti s naprednom tehnologijom, dr.brandt® njega kože na uživanje donosi  još jedan proizvod. Koristeći moć magnetne privlačnosti,  ova napredna maska pomaže odbiti posljedice stresa i vanjskih utjecaja.

  • vraća energiju i pomlađuje kožu.
  • Magnetne čestice željeza izvlače toksine i dnevne ostatke nečistoće.
  • aromaterapijska lavanda smiruje osjetila.
  • crni turmalin, snažan mistični kamen poznat kao jedan od najprirodnijih minerala bogat energijom, smrvi se u najfiniji prah kako bi neutralizirao negativnu energiju i potaknuo pozitivnost, čineći kožu blistavom.

KORAK 1 - Lopaticom nanesite tanki sloj preko čistog lica, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje 5-10 minuta.

KORAK 2 - Zamotajte magnet u maramicu i klizite preko lica u blizini površine kože dok maska u potpunosti nije uklonjena.

KORAK 3 – Masirajte lice kako bi sastojci penetrirali u kožu.

  • UČVRŠĆUJUĆI PEPTIDI: zaglađuju bore, učvršćuju i stežu tokom vremena
  • CRNI TURMALIN: minerali bogati energijom povećavaju energiju kože ostavljajući je blistavom
  • SKIN SCANVENGER: multifunkcionalna molekula antioksidanta koja čisti i štiti od prijevremenog starenja uzrokovanog zagađenjem i vanjskim utjecajem, kako bi smanjili njihov štetni učinak

Preporučujemo Vam ove proizvode

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram