Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Eterično ulje Refresh (bergamot,lemon & grapefruit) 10ml

99,90kn

Mješavina eteričnih ulja

Ova mješavina eteričnih ulja kombinira eterična ulja bergamota, limuna i grejpfruta koja osvježavaju vaš dom i revitaliziraju vaše raspoloženje!

  • eterično ulje bergamota, prirodni stimulans i antidepresiv, tonira živčani sustav, rješava emocionalnu napetost, podiže duh te pruža optimizam i snagu.
  • eterično ulje limuna ima snažan, citrusni parfem te je izvrstan tonik za tijelo i osjetila. Pročišćava um, povećava razinu koncentracije i sposobnost pamćenja.
  • eterično ulje grejpfruta ima oštar i jasan citrusni miris koji osvježava i oživljava osjetila. Poboljšava raspoloženje, rješava depresiju te tjelesni i duhovni umor.

Dodajte 3-10 kapi u vodu keramičke posude za eterično ulje. Zapalite svjećicu u posudi i uživajte u miomirisu koji će se brzo proširiti prostorijom kako se voda bude zagrijavala.

Izbjegavajte kontakt s očima i kožom. Držite izvan dohvata djece. 

ulje* kore Naranče, ulje* kore Limuna, voćno ulje* Bergamota, ulje sjemenke crnog papra, ulje kore Grejpfruta, ulje* korijena đumbir, Limonene, Citral Geraniol

* certificirani prirodni uzgoj

Proizvodi iz iste kategorije

Pregledaj sve

Preporučujemo Vam ove proizvode

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram