Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Eterično ulje Sweet home s narančom, cimetom i klinčićima 10ml

99,90kn

mješavina eteričnih ulja

Ova mješavina eteričnih ulja kombinira eterična ulja naranče, cimeta i klinčića koji vašem domu pružaju slatku i toplu atmosferu.

  • eterično ulje naranče ima topli, slatki i živahan miris koji je poznat po podizanju razine energije. Stoga pomaže u borbi protiv depresije, u slučaju nedostatka energije te je idealan za smanjivanje napetosti.
  • eterično ulje cimeta ima topli učinak, pun energije što ga čini idealnim za zimske mjesece. Podiže duh, inspirira i probuđuje sva osjetila. Ima snažna antiseptička svojstva te pomaže s respiratornim problemima.
  • eterično ulje klinčića ima začinjen, topli te blago gorki i drvenasti miris. Ovo snažno eterično ulje također ima sposobnost smanjiti depresivnost, stimulirati um i pamćenje te pomoći pri rješavanju posljedica psihičkog umora.

Dodajte 3-10 kapi u vodu posude za eterično ulje. Zapalite svjećicu u posudi i uživajte u miomirisu koji će se brzo proširiti prostorijom kako se voda bude zagrijavala.

Izbjegavajte kontakt s očima i kožom. Držite izvan dohvata djece. 

Ulje kore Naranče *, Ulje kore Cimeta, Ulje lista klinčića, Limonene, Eugenol, Benzil benzoat, Linallol, Cinnamal

* certificirani prirodni uzgoj

Proizvodi iz iste kategorije

Pregledaj sve

Preporučujemo Vam ove proizvode

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram