Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Pores no more cleanser + vacuum cleaner + anti-aging mattifying lotion

884,10kn

Redovna cijena: 1.263,00kn

Popust: 30,00%

  • Cleanser ne isušujući čistač koji zatvara i smanjuje pore koristeći moć ulja čajevca, kore vrbe i salicilne kiseline kako bi rastopio nečistoće i pročistio pore, nakon čega je koža svježa te iznimno čista.
  • Vacuum cleaner ova nježna piling maska pomaže u opuštanju i izvlačenju mitesera bez boli, dok istovremeno upija masnoće i steže pore.
  • Anti-aging mattifying lotion lagani losion formuliran je s matičnim stanicama jabuke kako bi se pomoglo odgađanje prirodnih znakova starenja, održavajući dugovječnost i aktivnost matičnih stanica u koži.
  • Prednosti, način upotrebe i savijet možete pogledati na pojedinačnim proizvodima.

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram