Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Pores no more pore effect

526,50kn

Učinkovita krema idealna za masnu/mješovitu kožu

Pore effect krema sadrži salicilnu kiselinu koja stimulira stvaranje novih stanica i čisti pore, dok čajevac i ružmarin prodiru u pore i sprečavaju začepljenje. Ova krema se može koristiti bez obzira na tip kože, ali je najučinkovitija kod masne/mješovite kože. Ekstrakt lavande smiruje iritantnu i osjetljivu kožu. Može se koristiti i za područje nogu i ruku kod keratoze.

  • upija višak masnoća
  • sprečava začepljenje pora
  • djeluje antibakterijski

Dr. Brand preporuča: Nakon čišćenja s pores no more čistačem nanesite na lice pores no more effect kremu. Koristite ujutro i navečer.

 

 

Preporučujemo Vam ove proizvode

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram