Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

DNA transforming pearl serum 50ml

1.199,50kn

Transforming serum formuliran je za intenzivno povećanje metabolizma kože, povratak vitalnosti kože, održavajući mladenački izgled kože što duže. Serum sadrži Dr. Brandt ekskluzivni Juvenessence+ kompleks transferiran najsuvremenijom DuoPearl tehnologijom u oblik perle. Svaka perla proizvedena je zasebno i svaka pojedinačno djeluje kao mini laboratorij: kombinira lipo + hydro fazu kako bi se postigla maksimalna učinkovitost sastojaka i očuvanje, a zahvaljujući Juvenessence + kompleksu probija i razbija domino efekt staničnog starenja. Jednim potiskom pumpice, izlazi jedna perla, razbija se u molekule koje u stanice kože dostavljaju najkvalitetniju dozu sastojaka.

Učinci seruma:

· Optimizira stanično disanje kože
· Ubrzava metabolizam kože
· Briše znakove starenja (gubitak čvrstoće, blistavosti, vitalnosti)
· Umanjuje vidljivost bora i smanjuje hrapavost kože

Ključni sastojak:

Juvenessence+ kompleks: 

Ekstrakt alge (Alaria) koja raste u ekskluzivnom ekosustavu koji se nalazi u arhipelagu Brehata (Francuska) . Njezina uloga je da djeluje poput „boostera“: optimizira stanično disanje i istovremeno puni stanice vitalnom energijom.

Visokotehnološke molekule: štite DNK i potiču zdravu replikaciju stanica. 

Paracress (Acmella Oleracea): potiče proizvodnju kolagena. Prilikom dodira s licem, opušta mišiće ispod površine kože, smanjuje bore i linije lica.  Biljka dolazi iz Brazila, poznata kao učinkoviti lijek kod zubobolje.

Kliničke studije provedene na ženama u dobi 40-60 godina koje su koristile liniju D.N.A.  2x dnevno

Dr. Brandt preporučuje

Nanosite na čistu kožu ujutro i navečer i tretman nastavite svojom D.N.A. 3-peptidnom kremom za područje oko očiju kao i D.N.A. time reversing kremom.

 

Za učinkovitije rezultate primjenjujte posebnu metodu nanošenja kreme koja će povećati djelovanje proizvoda.

JOGA ZA LICE KOJA ĆE VAS POMLADITI 

1. VRAĆANJE BLISTAVOSTI

Vrhove prstiju obje ruke postavite na bradu, pomičite ih prema kutevima usana i nastavite ih pomicati duž nosa, ispod očiju napravite krug i nastavite se vraćati prema dolje u smjeru ušiju te završite na krajevima čeljusti ispod uha.  Zatim postavite prste na sredinu čela i nastavite sa zaglađivanjem prema ušima uz rubove obraza. Ponovite 3 puta. 

2. OBLIKOVANJE KONTURA LICA

Dlanove stisnite u šaku i obje šake postavite simetrično ispod brade. Pritišćite i rolajte šake uz rub čeljusti od brade do ušiju.  Ispružite dlanove i naizmjence s jednim, a zatim drugim dlanom zaglađujte kožu čela od obrva do ruba kose. Ponovite 3 puta. 

3. ZATEZANJE LINIJA I UČVRŠĆIVANJE KOŽE

Postavite vrhove  svoja 2 prsta lijeve i desne ruke (kažiprst + srednji prst)  na sljepoočnice, a palac na liniju čeljusti. Pritisnite prste na sljepoočnicama i gurajte kožu prema van i prema gore, držeći palčeve na liniji čeljusti. Ponovite 3 puta.

Preporučujemo Vam ove proizvode

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram