Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

DNA krema za lice 50g

962,00kn

Univerzalna anti-age krema formulirana sa snažnim juvenescence+ kompleksom koji pomaže u borbi protiv znakova starenja.

Krema koja vraća godine, oporavlja mladost kože, preoblikuje konture lica, obogaćena hranjivim sastojcima i esencijalnim uljima. Formulirana s Dr. Brandt Juvenescence + kompleksom, krema pomaže izgraditi mladenačku arhitekturu kože, podignuti opuštenu kožu, vratiti volumen, elastičnost i prikriti bore.
Krema je bazirana na hidratizirajućem palminom ulju, a topi se odmah pri dodiru sa kožom te se počinju oslobađati aktivni sastojci, i prenositi u kožu Juvenescence+ kompleks kako bi se dubinski nahranila i hidratizirala. Miješavina esencijalnih ulja stvara dojam terapeutskog učinka aromaterapije.

Učinci:
· Svakodnevno puni kožu vitalnom energijom
· Ubrzava metabolizam kože
· Pomaže u obnavljanju kožne arhitekture i zaliha vode, vraćajući elastičnost i gustoću
· Ispunjava i smanjuje opuštenost kože, gubitak volumena i bora

KJUČNI SASTOJCI

Juvenessence+ kompleks

Ekstrakt alge (Alaria) koja raste u ekskluzivnom ekosustavu koji se nalazi u arhipelagu Brehata (Francuska) . Njezina uloga je da djeluje poput „boostera“ : optimizira stanično disanje i istovremeno puni stanice vitalnom energijom.

Biomimetičke aminokiseline peptidi: inhibiraju proizvodnju progerina koji uzrokuje starenje stanica, učvršćuje arhitekturu kože.

Ekstrakt lanenih sjemenki: prepravlja i vraća konture kože lica  i obujam vilice (učvršćuje, vraća volumen)

 

Dr. Brandt preporučuje: 

Nanesite na čistu kožu ujutro i navečer nakon nanošenja D.N.A. seruma, a tretman nastavite svojom D.N.A. 3-peptidnom kremom za područje oko očiju.

Kliničke studije provedene na ženama u dobi 40-60 godina koje su koristile liniju D.N.A.  2x dnevno

 

Za učinkovitije rezultate, primjenjujte posebnu metodu nanošenja kreme koja će povećati djelovanje proizvoda.

JOGA ZA LICE KOJA ĆE VAS POMLADITI

1. VRAĆANJE BLISTAVOSTI

Vrhove prstiju obje ruke postavite na bradu, pomičite ih prema kutevima usana i nastavite ih pomicati duž nosa, ispod očiju napravite krug i nastavite se vraćati prema dolje u smjeru ušiju te završite na krajevima čeljusti ispod uha.  Zatim postavite prste na sredinu čela i nastavite sa zaglađivanjem prema ušima uz rubove obraza. Ponovite 3 puta.

2. OBLIKOVANJE KONTURA LICA

Dlanove stisnite u šaku i obje šake postavite simetrično ispod brade. Pritišćite i rolajte šake uz rub čeljusti od brade do ušiju.  Ispružite dlanove i naizmjence s jednim, a zatim drugim dlanom zaglađujte kožu čela od obrva do ruba kose. Ponovite 3 puta. 

3. ZATEZANJE LINIJA I UČVRŠĆIVANJE KOŽE

Postavite vrhove  svoja 2 prsta lijeve i desne ruke (kažiprst + srednji prst)  na sljepoočnice, a palac na liniju čeljusti. Pritisnite prste na sljepoočnicama i gurajte kožu prema van i prema gore, držeći palčeve na liniji čeljusti. Ponovite 3 puta.

 

Preporučujemo Vam ove proizvode

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram