Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Deodermial Intimate deo spray

89,50kn

Prikladan za osobnu higijenu žena i muškaraca. Zahvaljujući svojoj formulaciji može se koristiti na svim dijelovima tijela, čak i na onim osobito nježnim i osjetljivim. Sprečava stvaranje neugodnih mirisa uzrokovanih raspadanjem bioloških ostataka kože, eliminira već postojeće mirise ostavljajući na tom području nježan i ugodan miris. Zahvaljujući aktivnim sastojcima sadržanim u spreju jamči učinkovito dezodorirajuće i osvježavajuće djelovanje uz puno poštivanje fiziološkog procesa disanja kože.

Jednakomjerno raspršiti odgovarajuću količinu proizvoda (0,3-0,5 ml) na dobro oprana i savršeno obrisana područja tijela. Držite raspršivač na udaljenosti od 15-20 cm od područja primjene. Raspršivač se također može koristiti okrenut naopako.

Koristi se: tijekom puberteta, tijekom menopauze i postmenopauze, u razdoblju fertilne dobi, kod upotrebe oralne kontracepcije, tijekom menstrualnog ciklusa

Proizvod je: ginekološki potvrđen, dermatološki testiran, mikrobakteriološki kontroliran

trietil citrat - neutralizira enzime odgovorne za produkte raspadanja koji na koži uzrokuju neugodne mirise

tocopheryl acetat i BHT - anti-oksidant, sprečava nastanak neugodnih mirisa

triclosan - antibakterijsko djelovanje

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram