Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Deodermial Control Deo krema za ruke i noge

97,50kn

Deo krema za ruke i noge sprječava nastajanje neugodnog mirisa nogu koji nastaje stagnacijom znoja, tako što omogućava učinkovito zaštitno i osvježavajuće djelovanje tijekom cijelog dana. Dezodorira bez izmjene prirodnih fizioloških funkcija kože. Također ima i učinkovito bakteriostatsko djelovanje koje inhibira rast onih bakterija koje pripadaju normalnoj mikroflori kože te su odgovorne za raspadanje organskih supstanci prisutnih na koži.

Jednom dnevno nanesite prikladnu količinu (oko 1 gr na svako stopalo) na zabrinjavajuća područja, lagano masirajte dok se potpuno ne upije. Nanosite na čistu kožu.

Hipoalergen
Klinički testiran
Testirano na nikal, kobalt, krom, paladij i živu.

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram