Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Pores no more poresolution

344,50kn

Tonik za čišćenje  

Tonik za čišćenje može se koristiti nakon čišćenja za dodatni efekt stezanja pora. Pores no more tonik uklanja mrtve stanice kože, kontrolira višak masnoća te čisti pore bez isušivanja. Moćna kombinacija salicilne i mliječne kiseline otklanja mrtve stanice kože i ujednačuje ten. Ulje čajevca koje djeluje antibakterijski, održava kožu čistom i zaštićenom.

• uravnotežuje razine pH
• uklanja mrtve stanice kože i čisti pore
• ujednačuje ten
• djeluje antibakterijski

Dr. Brand preporuča: Nakon čišćenja pores no more čistačem, nanesite tonik na blazinicu i obrišite lice, vrat i dekolte. Izbjegavajte područje oko očiju. Koristite ujutro i navečer.

Savjet liječnika

UPOZORENJE: Samo za vanjsku upotrebu. Držite izvan dohvata djece. Izbjegavajte doticaj s očima. Ukoliko se pojavi iritacija, prestanite s korištenjem i konzultirajte svog liječnika. Nije za djecu mlađu od 12 godina.

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram