Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Pores no more pore thing

171,60kn

Redovna cijena: 429,00kn

Popust: 60,00%

Memorijski gel za stezanje pora na t-zoni 

Memorijski gel za stezanje pora dr. Brandta savršen je za tvrdoglave pore na t-zoni. Smanjuje višak masnoća, nježno čisti pore te vraća zidove pora u originalni oblik kako bi se dobile stisnute i smanjene pore. Ovaj prozirni gel također pruža finish bez sjaja. EVERMAT uravnotežuje rad žlijezda lojnica te pomaže kod stezanja pora.

• pomaže u smanjenju povećanih pora
• kontrolira proizvodnju žlijezde lojnice
• ujednačuje ten i teksturu kože
• briše sjaj

 

Dr. Brand preporuča: Nakon čišćenja  pores no more čistačem i pores no more tonikom, nanesite tanki sloj na t-zonu. Koristite ujutro i navečer. Za najbolje rezultate koristite se Vašim omiljenim pores no more proizvodima. 

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram