Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Deodermial Active deodorant spray 100ml

76,90kn

S hormonalnim promjenama, posebno u pubertetu, dolazi do pojave pojačanog znojenja koje može biti vrlo neugodno. Redovno tuširanje (čak i više puta dnevno), upotreba antiperspirantnih krema i dezodorana nekada nisu dovoljni jer se organizam stalno znoji.

Prekomjerno znojenje čest je problem koji se događa i ženama u menopauzi i postmenopauzi. Većina žena ima ponekad specifične navale vrućine ili osjećaj naglog preznojavanja koji nije izazvan fizičkom aktivnošću.

Svi ovi poremećaji mogu dosta otežati i samo psihološko stanje pojedinca te negativno utjecati  na njegov društveni život. Kako bi osigurali što bezbrižniji prolazak kroz ova, već sama po sebi stresna razdoblja hormonalnih promjena, Bioclin je stvorio najučinkovitiju zaštitu protiv znojenja koja svojim posebnim sastavom i koncentracijom aktivnih tvari djeluje ciljano na svim razinama koje uzrokuju ovaj poremećaj.

Jedinstveni dezodoran koji svojim dermatološkim i mikrobiološkim testiranjima potvrđuje djelovanje i na najosjetljiviju kožu jer je bez prisutnosti nikla, kobalta, paladija, kroma i žive. Bazom prirodnih sastojaka odabranih na načelima fitoterapije najučinkovitije i najsigurnije djeluje antibakterijski i osvježavajuće. Ekstrakt hrasta, čije je stezno djelovanje poznato od davnina, prirodnim putem djeluje na normalizaciju rada žlijezda znojnica, dok različak i hamamelis djeluju baktericidno i protuupalno pružajući trenutni osjećaj hlađenja i ugode. Bez alkohola je i ne ostavlja trag na odjeći.

  • Za razdoblje puberteta, menopauze, sve hormonalne poremećaje uzrokovane poremećajima rada štitne žlijezde, šećerne bolesti, hipofize
  • Prirodna njega na bazi aloe vere
  • Normalizira rad žlijezda znojnica
  • Nježan za kožu
  • Djeluje antibakterijski i hipoalergeno
  • Trenutno i dugotrajno djelovanje, svježina 24h

Samo za vanjsku upotrebu - ne koristiti blizu vatre ili očiju. U slučaju ulaska u oči isprati vodom. Držati izvan dohvata djece. Ne koristiti prekomjerne količine. Držati dalje od izvora topline, propisno zatvoreno.

SADRŽAVA NE SADRŽAVA

Ekstrakt hrasta
Različak
Hamamelis

Nikal, kobalt, paladij i živu.

Prirodna njega na bazi tanične kiseline.

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram