Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

A-Topic Krema 100ml

129,90kn

Posebna emulzija s intenzivnim djelovanjem, načinjena da hrani i čini kožu elastičnijom te da ponovno stvori ispravnu hidrolipidnu barijeru oljuštenih područja suhe, vrlo suhe, osjetljive i sklone atopiji i lako nadražive kože.

Zbog svoje formulacije s visokim udjelom aktivnih sastojaka ova krema:

  • smanjuje suhoću kože djelujući protiv ljuštenja i čineći kožu elastičnijom,
  • nanovo uravnotežuje hidrolipidnu barijeru kože,
  • štiti od vanjskih utjecaja,
  • štiti od peckanja i svrbeža i
  • pruža dugotrajan osjećaj ugode.

Nanijeti na čistu kožu. Koristiti ujutro i navečer. Koža je savršeno nahranjena i zaštićena. Suhoća kože je ublažena te su olakšani lokalizirani svrbež i bolnost.

Samo za vanjsku upotrebu - ukoliko proizvod dođe u dodir s očima, dobro isprati vodom. Držati dalje od izvora topline, propisno zatvoreno.

Aktivni sastoci:

  • Esencijalne masne kiseline Omega-3 i Omega-6 (ulje plukenetia volubilis 3.5%, karité maslac1,5% ) s hranjivim i ublažujućim djelovanjem.
  • Alfa-glukan ugljikohidrati (1%) okrepljuju, rebalansiraju te djeluju preventivno protivagresivnih vanjskih klimatskih utjecaja.

 

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram