Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Press

Za pristup download-u materijala visoke kvalitete obratite nam se na email press@delmerion.hr

Ulogirajte se ...

Iskustva

“Ako je u pitanju preparativa - obožavam organske proizvode grčkog branda "Apivita" kojima njegujem tijelo, lice i kosu. (...) Tuširanje s Apivitinim gelom "Body euphoria" koji fenomenalno miriše po jasminu i bijelom čaju u kombinaciji s pripadajućim mlijekom za tijelo, nahrani mi kožu i istodobno djeluje kao aromaterapija.”

— VANDA WINTER o Apiviti

“Ne izlazim iz kuće bez dr.brandt lineless kreme za područje oko očiju. Njezina formulacija sa zelenim čajem te vitaminima C i E savršeno štiti od znakova preuranjenog starenja.”

— MADONNA o dr.brandtu

“Mikrodermoabrazija je čudo. Koristim ju jednom tjedno kako bih održala ujednačen, svijetao ten.”

— GWYNETH PALTROW o dr.brandtu

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram