Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Novosti i događanja

Novosti

Prvi APIVITA concept store u Zagrebu svečano  je otvoren!

Objavljeno 10.12.2016.

Prvi APIVITA concept store u Zagrebu svečano je otvoren!

Prvi APIVITA concept store u Zagrebu

svečano  je otvoren!

 

Prvo APIVITA prodajno mjesto svečano je otvoreno 6.prosinca u Zagrebu, Masarykova ulica 12. Time se utjelovljuje 38 godina iskustva APIVITE; esencija ovog jedinstvenog branda, njegova filozofija, vrijednosti i inspiracije održive ljepote. Snaga prirode glavni je pokretač APIVITE: tajne i mudrosti pčelinje zajednice, grčka flora te Hipokratov holistički pristup zdravlju, ljepoti i ravnoteži duha i tijela. Novo prodajno mjesto prvi je APIVITA concept store u Hrvatskoj, a nadahnuće je APIVITA Experience Store, koji je otvoren u središtu Atene krajem 2013. godine.

APIVITA concept store prodajna mjesta odražavaju cjelokupnu filozofiju i vrijednosti APIVITE zrcaleći način života koji je vrijedan otkrića; APIVITA način života.  

Koncept novog prodajnog mjesta u Zagrebu prihvaća i promiče osnovne vrijednosti APIVITE, kreirajući prostor u kojem inspiracije branda, zelena tehnologija i umjetnost postaju jedno. Prodavaonica je bogata umjetničkim elementima i detaljima koji kreiraju jedinstvenu atmosferu vrijednu posjete. Prostor oko blagajne dizajnirao je poznati grčki kipar Nikos Yiorgos Papoutsidis, koji je bio nadahnut APIVITA filozofijom i njenim simbolima. Zid iza blagajne ukrašen je okvirima koji u kratkim crtama naglašavaju APIVITA odrednice kroz proteklih 38 godina, opisujući put, filozofiju, vrijednosti i nadahnuća kompanije.

Središnjim dijelom prodavaonice dominira “filoxenia”, stol načinjen od drvenih pčelinjih košnica gdje posjetitelji imaju jedinstveno iskustvo dobrodošlice, a mogu i probati topli ili hladni čaj s APIVITA biljnih polja te uživati u čistom grčkom APIVITA medu. Nadalje, mogu uživati u isprobavanju glavnih kategorija APIVITA proizvoda, sve to uz korisne savjete APIVITA ambasadora koji mogu napraviti dijagnozu kože i obaviti vrijedne konzultacije  holističke njege.

Korišteni su svi moderni materijali prirodnog podrijetla sa zelenim certifikatima, upotpunjujući na taj način najvažnije vrijednosti APIVITE. Proizvodi ovog branda, harmoničan suživot prirodnih i pčelinjih elemenata, umjetnička djela, dizajn i osvjetljenje predstavljaju vid (pogled). Miris esencijalnih ulja, svijeća, biljaka i ostalih sastojaka korištenih u proizvodnji predstavljaju mirise. Instrumentalna glazba karakteristična za zvukove Grčke, koju su skladali neki od međunarodno poznatih grčkih skladatelja, stimulira sluh i ostaje u pamćenju. Različite biljke, čaj i med aktiviraju okus, pozivajući posjetitelja da otputuje na APIVITA biljna polja i među pčelinje košnice Sami proizvodi, njihovo pakiranje i svi korišteni materijali pozivaju  na dodir i osjet branda, stvarajući pri tom interaktivno iskustvo.

Svi elementi postaju jedno, kako bi kreirali osjetilno iskustvo koje predstavlja APIVITA stil i način života; prirodno, učinkovito i holističko putovanje!

Mnogi poznati poput Iris Androšević Pinjuh, Tončica Čeljuska, Ana Stojić Deban, Sanja Drakulić, Suzana Nikolić, Josipa Pavičić, Tea Šalinović, Ankica Dobrić, Joško Lokas, Pamela Elekeš, Ornela Vištica, Jurica Lovrinčević, Vedran Mlikota, Miroslav Škoro, Iva Leko, Ivana Marić, Renata Končić Minea i mnogi drugi sinoć su osjetili moć prirode iz Apivite na putovanju u kojem su uživala sva osjetila. Neka Apivita postane i Vaš stil života. 

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram