Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Novosti i događanja

Novosti

NOVO! DR.BRANDT NEEDLES NO MORE 3-D FILER MASKA

Objavljeno 02.03.2016.

NOVO! DR.BRANDT NEEDLES NO MORE 3-D FILER MASKA

Ovim putem vam predstavljamo novI proizvod na svjetskom tržištu, a koji je od sada dostupan i u Hrvatskoj, u Delmerionu. 

U nastavku pročitajte koje su inovacije i sve čari ovog proizvoda.

Starenje,gubitak volumena, preraspodjela potkožnog masnog tkiva, opuštanje kože i nastanak udubina i modificirana ravnoteža lica.

Ispupčenja i udubljenja na licu i način na koji se svjetlo reflektira od njih omogućuje ljudima da prepoznaju znakove starenja. Pomlađivanje lica nije vezano uz uklanjanje bora. Potrebno je malo preoblikovati lice da bi izgledalo prirodno mlađe i ljepše.

Inspiriran dermo filerima koji se koriste u dermatološkim ordinacijama, Dr. Brandt je kreirao 3-D Filer Maskukoja daje volumen, popunjava bore i preoblikuje konture lica za mlađi izgled kože. 

3-D Filer maska je prvi filer dizajniran od strane doktora za vizualno popunjavanje, podizanje i preoblikovanje kontura lica.

 

DJELOVANJE PROIZVODA
Vizualno vraća volumen, popunjava i preoblikuje konture lica.  

 

JEDINSTVENI KOMPLEKS ADIPOFILL’IN

Jedinstvena kombinacija hijaluronske kiseline, obnavljajućih peptida i Adipofill’in-a koja stimulira proizvodnju hijaluronske kiseline, povećava volumen kože i poboljšava regeneraciju tkiva.

 

NAKON 15 MINUTAZadovoljni dobrovoljci

77% zamijetilo promjenu u izgledu lica

97% koža izgleda zaglađena i popunjena

 

NAKONTJEDAN DANAZadovoljni dobrovoljci

83% proizvod popunjava bore i linije

90% izgled bora “smijalica” se popravio

94% koža izgleda popunjenije, volumen je povećan

100% linije i bore su manje vidljive

 

* Kliničko istraživanje provedeno na ženama između 35-65 godina  - Test zadovoljstva

UPOTREBA

dr. brandt® preporučuje: Koristeći četkicu,nanesite na očišćenu kožu. Počevši od brade povucite četkicu prema obrazu i nacrtajte obrnuti trokut targetirajući udubljenja na licu. Nježno utapkajte višak maske u linije i bore. Ne ispirati, koristiti svakodnevno.  

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram