Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Novosti i događanja

Novosti

Preminuo dermatolog slavnih

Objavljeno 08.04.2015.

Preminuo dermatolog slavnih

Dr. Brandt je bio ugledni liječnik, stručnjak u istraživanju, dijagnosticiranju i liječenju na svim područjima dermatologije, autoritet u borbi protiv starenja kože. Svjetski poznate zvijezde iz područja filma, glazbe i televizije, moćnih poslovnih ljudi i najutjecajnijih žena iz svijeta ljepote i mode prepoznali su kvalitetu njegova rada. Neki od njegovih najpoznatijih pacijenata i korisnika dr.brandt kozmetike su Madonna, Gwyneth Paltrow, Marc Jacobs, Tom Ford i brojni drugi.

Uz veliki broj doprinosa na području dermatologije, autor je brojnih djela profesionalne literature. Sudjelovao je brojnim istraživačkim programima dermatologije te je ovlašteni član najprestižnijih odbora i organizacija vezanih uz dermatologiju. Kroz svoj istraživački centar, ordinacije u Miami-u i New York-u i liniju proizvoda za njegu lica, cilj mu je bio „Vratiti lice u harmoniju“.

Bazirajući se na opsežnom istraživanju i inovativnim zahvatima koji se obavljaju u ordinacijama, stvorio je tehnološki naprednu njegu kože kako bi se popravila i spriječila šteta, istovremeno darujući zdrav i lijep izgled kože. dr.brandt® skincare linija za njegu kože je spoj znanosti istočnjačke botanike i visokih tehnoloških dostignuća, a posebne formulacije svih proizvoda stvorene su kako bi se postigla i održala blistava koža bez obzira na godine ili stanje kože.

Na tržište je nedavno plasirao svoje najnovije inovacije. Jedan od inovacija je proizvod Needles no more krema koja predstavlja revoluciju u anti-ageing njezi kože. Krema koja zamjenjuje Botoks, odnosno njegovo injektivno ubrizgavanje, trenutačno smanjuje izgled bora te dugoročno smanjuje produbljivanje postojećih bora i pojavu novih. S „Razbijačem masnih naslaga“ - Celluscupt kremom za tijelo proširio je svoju liniju proizvoda za njegu lica i na njegu tijela. Cellusculpt je jedina bezalkoholna, anticelulitna formula s dvostrukom dozom kofeina kombinirana je sa stimulirajućim aplikatorom za masažu kako bi se tijelo učvrstilo i oblikovalo, a pojava celulita smanjila.

Dr. Brandt je utjecao na područje dermatologije više nego bilo tko drugi, bio je izvanredan pionir u području estetske dermatologije i njegov gubitak će se osjetiti u godinama koje dolaze.

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram