Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Novosti i događanja

Novosti

Needles no more: MOŽETE IZGUBITI SAMO BORE!

Objavljeno 19.02.2015.

Needles no more: MOŽETE IZGUBITI SAMO BORE!

Dr.brandt dizajnira svoje proizvode za njegu kože kako bi žene izgledale najbolje moguće. Starenjem se na licu pojavljuju bore koje su uglavnom problem kod žena. Iako postoje medicinski zahvati kojima se problem bora može riješiti, većina se žena ne odvaži na taj postupak.

Zato je dr.brandt osmislio "kućno rješenje", odnosno Needles no more.

Needles no more je revolucionarna krema koja brzo i ciljano utječe na mišiće lica uzrokujući zatezanje i zaglađivanje mimičkih bora. Formulirana je s ekskluzivnim kompleksom tri-blend wrinkle relaxer koji sinergijski djeluje na tri razine kako bi se bore zagladile.

Bez igle, bez boli! Izgledajte zategnuto, a ne ukočeno!

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram