Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Novosti i događanja

Novosti

Novo ruho Aqua Vita linije

Objavljeno 19.12.2014.

Novo ruho Aqua Vita linije

Apivitina linija Aqua Vita ima novu ambalažu. Unutrašnju stranu kutije krasi tisak konopljike, dok je izvana istaknuta plava boja linije.

Inače, Aqua Vita je linija koja pruža 24-satnu hidrataciju za sve tipove kože, a sadrži prirodne sastojke i do 92%. Glavno djelovanje linije je 24-satna hidratacija zahvaljujući prirodnim sastojcima: konopljika povećava hidrataciju za 28%, dok zob i lecitin pomažu koži da zadrži vodu te pojačavaju prirodni obrambeni mehanizam kože.

 

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram