Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Novosti i događanja

Novosti

Express maska za lice - LAVANDA

Objavljeno 23.10.2014.

Express maska za lice - LAVANDA

Apivitina linija EXPRESS MASKE ZA LICE I OČI sadrži veliku paletu izbora između maski za čišćenje, hidratizaciju, blistavost, hranjenje, anti-age, njege očiju i express gold maske. 

U skupinu hidratantnih maski uskoro dolazi maska od lavande koja sadrži 91% prirodnih sastojaka, a Vašu će kožu učiniit mekom i podatnom. Neki od prirodnih sastojaka u maski su lavanda, aloe, neven, suncokretovo ulje, shea maslac, eterična ulja lavande itd. 

Maska od lavande također daje antioksidativnu zaštitu od sunčevog zračenja, a podobna je za sve tipove kože i dobi. Kao i kod ostalih maski, Apivita i u ovom slučaju zamjenjuje vodu s infuzijom zelenog čaja kako bi se poboljšalo djelovanje Express maske. 

 

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram