Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Novosti i događanja

Novosti

Objavljeno 21.10.2014.

Dan otvorenih vrata ljepote Delmerion / Dostava ljepote

Tvrtka Delmerion, zastupnik poznatih kozmetičkih brandova  (Apivita, dr.brandt, Bioclin) u ugodnom novo otvorenom prostoru u Zadarskoj ulici 75, organizirala je Dan otvorenih vrata ljepote gdje je predstavila novu liniju Apivita prirodnih krema za njegu ruku i dr.brandt revolucionarnu liniju seruma za pomlađivanje inspiriranih laserskom tehnologijom.

Dan posvećen ljepoti, partnerski je oplemenila prezentacija novog koncepta Dostave ljepote, čiji su idejni začetnici i osnivači Iris Pinjuh i Nataša Brunović. Koncept se zasniva na uslugama luksuznog uljepšavanja u vlastitom domu.

Snažnu poruku da je koža jedino mjesto koje ne možemo napustiti i zato joj trebamo posvetiti maksimalnu njegu i pažnju, stručni timovi Delmeriona i Dostave ljepote pokušali su danas prenijeti mnogobrojnim damama koje su ovo jesensko poslijepodne odlučile posvetiti sebi.

Svi posjetitelji imali su priliku podvrgnuti se analizi kože najmodernijim dermatološkim uređajem, poslušati savjetovanje o njezi kože, kose, noktiju, testirati proizvode, prikupiti maštovite savjete  profesionalnih vizažista i na kraju, kupiti željene proizvode po specijalnim uvjetima.

Na navedenoj lokaciji i dalje će se svakodnevno pružati usluge pregleda kože, savjetovanja i edukacije uz mogućnost kupnje preparata za njegu iz asortimana kozmetike Apivita, dr.brandt i Bioclin. 

Pogodnost prve kupnje, uz poseban popust dobrodošlice, tvrtka Delmerion nudi svim posjetiteljima koji se odluče do kraja godine posjetiti ovaj centar ljepote. 

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram